Bril doorgeefweken bij Oogwereld Ebbing

“Door het grote succes van de vorige editie van de BRIL-doorgeefweken en de positieve respons van de klanten van Oogwereld Ebbing hebben we besloten om dit jaar weer de BRIL-doorgeefweken te organiseren in Sint-Michielsgestel en Vught.

Om het voor klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken om mee te doen, geven we bij aanschaf van een complete multifocale bril inruilkorting oplopend tot 150 euro en inruilkorting tot 50 euro bij aanschaf van een enkelvoudige bril. Als de klant ook nog een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar ontvangt, kan het voordeel behoorlijk oplopen”, benadrukt vestigingsmanager Marco Bruggink van Oogwereld Ebbing in Vught.

Niet vanzelfsprekend
Goede oogzorg niet overal vanzelfsprekend! Marco Bruggink: “Iedereen kent het belang van goed kunnen zien en goede oogzorg. In ontwikkelingsgebieden ontbreekt het vaak aan iedere vorm van gezondheidszorg en is de opticien een onbekend begrip. Goed zicht behoort daar onbetwistbaar tot de primaire levensbehoefte.” Stichting Emefa zet zich in voor dit goede doel en zorgt ervoor dat gebruikte brillen uit Nederland een tweede leven krijgen. Mensen kunnen met zo’n ‘nieuw’ verkregen bril weer deelnemen aan de maatschappij of hun maatschappelijke kansen aanzienlijk vergroten.

De Bril Doorgeefweken lopen nog t/m zaterdag 17 juni 2017. Voor gedetail­leerde uitleg kunt u terecht in de winkel van Oogwereld Ebbing, Petrus Dondersplein 22 in Sint-Michielsgestel of Moleneindplein 33 in Vught.

Kijk ook bij

Comfortabel, duurzaam en betaalbaar wonen in de Piekenhoek

“De tekeningen voor de Charlotte van Beuningen-woningen in de Piekenhoek waren destijds in een half …