Boeiende gasten in vierde editie van Helvoirt Uitgelicht

De vierde editie van ‘Helvoirt Uitgelicht’ wordt gehouden op zondagmiddag 25 februari. De presentatie van deze live talkshow is in handen van Bart de Rijk. Hij stond aan de wieg van deze gezellige bijeenkomsten. Aanvang 14.00 uur in het HelvoirThuis.

Ook deze keer zijn er volop boeiende gasten, afkomstig en velen nog woonachtig in Helvoirt. Joris Kemps is een van deze gasten. Hij is opgegroeid in Helvoirt en nu directeur van Theater Hof 88 in Almelo. Er komen tweelingen herinneringen ophalen die op de Dr Landmanschool zaten toen er een recordaantal tweelingen deze school bezocht. Joël ’t Sas vertelt over de Carbage Run, een dwaze roadtrip door Europa. Muziek en verhalen komen van de familie Peijnenborgh. Ze zijn allemaal even muzikaal. Vader David Peijnenborgh speelt in het Metropole orkest en de rest van de familie doet niet voor hem onder op het gebied van muzikaliteit. De voorzitter van het Helvoirts Gilde, Arjan van den Hoven, vertelt over de eeuwenoude club. En dokter Alice van de Linden van Mooi Medisch Sportief aan de Lindelaan is aan het woord over rimpelinspuitingen, anti-transpiratiebehandelingen en de littekencorrecties die zij uitvoert. De vorige drie edities die in 2017 plaatsvonden waren een succes. De eerste keer was het nog een beetje opstarten, maar daarmee werd wel een mooi begin gemaakt. Het bijzondere aan Helvoirt Uitgelicht is dat er mensen uit het eigen dorp op het podium komen die iets moois te vertellen hebben waar het publiek graag naar luistert. Ook 25 februari belooft een bijzondere middag te worden met een keur aan gasten en muziek.

Kaarten voor Helvoirt Uitgelicht zijn te koop voor € 10,- bij het HelvoirThuis, Mitra slijterij Pijnenburg en Restaurant LOTS in Helvoirt.

Kijk ook bij

Nieuw nummer De Kleine Meijerij

Over het Helvoirtse landhuis Mariënhof en Haarens ‘weerpraotje’ Er is een nieuw nummer van het …