Home / Algemeen / Carnaval / Tonpraoten Kneutergat
Patisserie De Rouw

Tonpraoten Kneutergat

Het tonpraoten in Kneutergat is niet meer weg te denken. Elk jaar wordt in een weekend van januari of februari twee avondvoorstellingen gegeven. Dit jaar is dat op 24 en 25 januari.

Kneutergat prijst zich rijk met de vele artiesten van eigen bodem. De avonden kennen een vermakelijke afwisseling van tonpraters, sketch- en dansgroepen. Het is ieder jaar een groot succes, wat ook blijkt uit de artiesten en het publiek die telkens terugkeren. Al sinds 1980 is het tonproaten in Kneutergat een gouwe ouwe!

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari staat de 41e editie van het tonpraoten op het programma in ‘t Wapen van Cromvoirt, St.-Lambertusstraat 72 Cromvoirt. In de ton staan dit jaar: Bart van Kuijk, Martin Schapendonk, Hans Reinold en Simone Beks. Er zullen ook nog sketches zijn van `Un Bietje van Allus`, `Du Bois en van den Bosch` en de Knacharschbrüder. De presentatie is in handen van Rob Schuurmans en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door D’n Overschot en Tropical Discoshow.

Beide avonden zullen klokslag 19.30 uur beginnen. Kom op tijd want tijdens een optreden is er geen toegang tot de zaal. Kijk voor kaarten en meer informatie over deze avonden op www.kneuters.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Juf Marion Heinrichs 40 jaar in het onderwijs

Bij de jaarlijkse kinderoptocht van Dommelbaorzedurp worden doorgaans alleen de kinderen in het zonnetje gezet. …