Meiden onder 13 Zwaluw VFC

Zwaluw meiden vieren kampioenschap

Afgelopen week is het meidenelftal onder 13 jaar van de voetbalvereniging Zwaluw VFC kampioen geworden! In de uitwedstrijd bij Nivo Sparta in Zaltbommel bleek Zwaluw veel te sterk voor haar tegenstander. Nivo Sparta werd met een overtuigende 3-0 verslagen. Daarmee hebben de Zwaluwmeiden negen van haar tien wedstrijden gewonnen en is daarmee terecht voorjaarskampioen geworden. Na de wedstrijd werd het kampioenschap gevierd in het Zwaluwnest.

Hiermee komt het aantal kampioenschappen van de meidenafdeling van Zwaluw VFC dit jaar al op drie. In de herfstperiode waren ook al de meiden Onder 15 en de meiden Onder 19 kampioen geworden. De meidenafdeling van voetbalvereniging Zwaluw VFC groeit hard. Elk jaar komen er veel nieuwe leden bij. Inmiddels heeft de club in bijna alle leeftijdscategorieën meerdere meidenelftallen. Natuurlijk is het leuk voor deze meiden dat nu ook steeds meer successen worden geboekt.

Voor alle meiden die zin hebben om eens kennis te maken met voetbal, kom eens kijken, doe eens een proeftraining mee en/of meld je aan voor het BFF toernooi op 17 mei a.s. Je bent van harte welkom! De meidenafdeling van Zwaluw VFC is te bereiken via meiden@zwaluwvfc.nl.

Kijk ook bij

Vughtse raad nam afscheid van griffier Jeroen Deneer

In de laatste raadsvergadering voor het zomerreces nam de Vughtse politiek afscheid van Jeroen Deneer, …