Wijkpunt Prins Hendrik volop in beweging

Ondanks dat het Wijkpunt Prins Hendrik pas gestart is, is er op en rondom de atletiekaccommodatie volop beweging. En het mooie van dit wijkpunt is dat er naast de reguliere beweegmogelijkheden ook juist groepen zijn voor mensen waarvoor bewegen niet vanzelfsprekend (meer) is. Voor en/of na het bewegen is in de kantine van Prins Hendrik de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Indien u niet wilt bewegen, maar gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken bent u natuurlijk ook van harte welkom! En er kan heerlijk gewandeld worden vanaf de prachtige locatie. Het Wijkpunt Prins Hendrik is geopend van 09.30-12.30 uur waar u hartelijk wordt ontvangen door de gastvrouwen Anne en Mary.

Programma
09.00-10.00 uur “Van Sjokken naar Joggen”
09.00-10.00 uur “Slow Sports”
09.00-12.30 uur “Buitenfitness met oefenkaarten (zelfstandig)”
10.00-11.00 uur “wandelgroep”
11.00-12.00 uur “NAH-sportgroep”

Uitgelicht
Elke week willen we een andere lesgroep uitlichten. Deze keer de groep “Van Sjokken naar Joggen”. Wil je graag joggen, maar lukt het op een of andere manier niet (meer). Dan is deze groep echt iets voor u. U kunt gewoon aansluiten voor een aantal proeflessen. Onder deskundige begeleiding, in leuke sfeer, gaat u samen werken aan uw doel. Geheel naar uw mogelijkheden en naar uw snelheid.

Deelnemen
U hoeft zich niet in te schrijven of op te geven voor een activiteit. Komt u gezellig naar het Wijkpunt. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de gastvrouwen en zij zullen u met de beweegcoach in contact brengen. Wilt u direct meedoen, dat kan maar zorg dan voor kleding waarin u makkelijk kunt bewegen.

Gevraagd
We zijn nog op zoek naar gastvrouwen of gastheren voor de ontvangst van mensen en het schenken van koffie en thee. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Welzijn Vught, Yvonne Kolmans, 06- 46752773 of y.kolmans@divers.nl.

Kijk ook bij

Vughtse Dance Battle via livestream

Vrijdag 24 maart vindt de 8e editie van de Vughtse Dance Battle plaats, in Theater …