Vivent ‘Beweeg u fit’ voor ouderen in Vught

Tijdens de lessen dans, yoga en gym onder de noemer ‘Beweeg u fit! wordt ouderen de kans geboden om onder deskundige begeleiding hun fitheid te verbeteren.

Dit vanuit het idee dat samen bewegen gezellig en motiverend is. ‘Beweeg u fit’ wordt op diverse plekken in de hele regio rond ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. In Vught is er Beweeg u fit Dans op woensdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Geïnteresseerden kunnen hier vrijblijvend mee kennismaken. Zij kunnen drie lessen gratis deelnemen. ‘Beweeg u fit!’ biedt gezond bewegen onder vertrouwde begeleiding.

Dansen uit diverse landen
Dansen is een prettige manier om fit en actief te blijven en tevens zeer geschikt om contacten op te doen. In de lessen wordt professioneel aandacht besteed aan het vergroten of behouden van de beweeglijkheid, de spierspanning en -ontspanning en de vaardigheid. De danscursus wordt gegeven in de Speeldoos in Vught. De lessen worden verzorgd door Els Spiekermann, een bevoegd en ervaren docente. Op een prettige manier legt zij de dansen uit. Deze komen overal vandaan zoals: Griekenland, Frankrijk, Amerika, Israël en Kroatië. Elk land heeft een eigen cultuur en eigen dansen, dat maakt het zo afwisselend.

Meer informatie of proefles
Wilt u ook genieten van een gezonde inspanning en hier lichamelijk en geestelijk profijt van hebben? Ga dan eens langs op woensdagochtend. U kunt gratis drie proeflessen volgen, zo kunt u zelf ervaren of deze vorm van dans bij u past. Voor informatie kunt u bellen naar de docent van Vivent, Els Spiekermann via 0416-331517. De lessen gaan na de zomerstop verder vanaf woensdag 30 augustus.

 

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …