Van Helvoort Sport kleedt meisjesteam Bergenshuizen

Begin maart van dit jaar werd bij Tennisvereniging Bergenshuizen (TVB) het ‘Car Wash Vught.nl Open Enkel Toernooi’ gespeeld. Het weer viel wat tegen, maar desondanks was de opkomst groot en heerste er een bijzonder gezellige sfeer bij de ruim 400 partijen die er gespeeld werden.

Opmerkelijk was dit jaar de prijs die Van Helvoort Sport uit Vught beschikbaar had gesteld, de Team Challenge Prijs voor het team dat gezamenlijk het beste overall resultaat op het toernooi zou behalen. Groot was de blijdschap bij het meisjesteam van TVB deze prijs in de wacht sleepte. De meiden op bijgaande foto -Dionne, Lieke, Femke, Veerle en Nadeche- allen in de leeftijd 14/15 jaar togen op een vrijdagmiddag gezamenlijk naar Harrie en Manon van Helvoirt om zich eens uitgebreid te laten verwennen. Het resultaat mag gezien worden! De dames werden van top tot teen in het nieuw gestoken door Van Helvoort Sport en zijn daarna de voorjaarscompetitie flitsend en met winst gestart.

Kijk ook bij

Milkshaketoernooi bij JBC ’t Dupke

Op zaterdag 22 april houdt JBC ’t Dupke het zogenaamde Milkshaketoernooi in Sint-Michielsgestel. Een goede …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.