Tweede editie KNVB straatvoetbaltoernooi vanuit Buurtsport Bint

Dit jaar organiseert het Buurtsportteam van Bint weer het KNVB straatvoetbaltoernooi vanwege het succes van afgelopen jaar, met landelijk een tweede plaats voor de meisjes. Dit jaar zal het toernooi anders verlopen dan het afgelopen jaar. Er wordt één grote straatvoetbal dag georganiseerd, waar iedereen vanuit de verschillende dorpskernen van Sint-Michielsgestel aan mee mag doen.

Daarnaast is er een leeftijdscategorie toegevoegd. Je kan deelnemen in de categorie 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 12 jaar. Omdat het een officieel toernooi is kun je nog verder komen. Zo kun je in de categorie 8 t/m 10 jaar doorstromen naar de regionale finale in Den Bosch. In de categorie 11 t/m 12 jaar kun je doorstromen naar de finaledag in Utrecht en kans maken om de beste van Nederland te worden. Er staat dus zeker iets op het spel, maar lekker voetballen en sportiviteit staan uiteraard voorop bij dit toernooi.

Doe dus mee! Je kunt je team aanmelden bij een van de leerkrachten op jouw school.
Tijdens het toernooi zijn er ook voor de toeschouwers activiteiten georganiseerd, zoals een Slack line, een opblaasbaar voetbalspele.d. Kom dus vooral ook kijken en meedoen.

Het toernooi vindt plaats op dinsdag 3 april van 10.00 – 15.00 uur op het Cruijffcourt van Kentalis achter het gemeentehuis.

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 maart a.s. (Er komt een lijst bij jouw leraar te liggen, dus vraag er naar. Inschrijfgeld: 5 euro per team (betalen op de dag zelf)
Graag tot dan!
Voor vragen kun je mailen naar Sabine van der Wal: s.vdwal@bintwelzijn.nl.
of bellen naar Bint: 073-5515432

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …