Open Dag 2016

Tennisvereniging Wolfsbosch houdt Open Dag

Op zondag 2 april houdt tennisvereniging Wolfsbosch een Open dag met een gevarieerd programma voor leden en niet-leden, junioren en senioren. Iedereen kan gratis en geheel vrijblijvend een balletje slaan op 2 april op het tennispark aan de Zonneweilaan 20 in Vught.

In februari en maart heeft Wolfsbosch met hulp van MOVE Vught bijna 400 kinderen van de basisscholen De Koningslinde, de Leydraad (Cromvoirt) en de Springplank kennis laten maken met de tennissport. Tijdens de Open dag vindt de afsluiting van het schooltennis plaats. Een mooie kans voor alle kinderen en hun ouders om een clinic bij de trainers van Wolfsbosch te volgen. Iedereen die tennis eens wil uitproberen, kan tussen 10.30 en 12.30 uur meedoen. Opgeven kan tot 31 maart door een mail te sturen naar training@wolfsbosch.nl. Geef bij je aanmelding niet alleen je naam maar ook je leeftijd door en laat weten of je om 10.30 of om 11.30 uur wilt starten.

Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi
Van 11.30 tot 13.30 uur kan de jeugd van Wolfsbosch meedoen aan het jaarlijkse toernooi waarvoor zij een vriendje of vriendinnetje mogen uitnodigen dat nog geen lid is van de vereniging. Tussen het tennissen door krijgen de deelnemers iets lekkers en na afloop een broodje.

Oefenwedstrijden senioren
Om 13.00 uur staat de koffie klaar voor de seniorenteams die meedoen aan de zomercompetitie. Om 13.30 uur begint hun jaarlijkse oefenmiddag.

Huldiging kampioenen
Om 14.00 uur worden de jeugdleden die tijdens de wintercompetitie kampioen zijn geworden in het zonnetje gezet.

Over Wolfsbosch
Tennissen op een prachtig bebost park met 11 verlichte kunstgrasbanen? Lid worden zonder wachtlijst? Kiezen uit diverse trainingsmogelijkheden? Dat kan bij T.V. Wolfsbosch, de grootste tennisclub van Vught. De gezellige vereniging bestaat uit 930 actieve leden, waaronder 240 jeugdleden. Het bestuur is trots op de jeugdselectie, de vele competitieteams en commissies die de club draaiend houden. Voor de jeugd organiseert Wolfsbosch regelmatig activiteiten. Op www.wolfsbosch.nl is informatie te vinden over de lidmaatschapskosten, de baanbezetting, de clubcompetitie en de goedbezochte toernooien.

Inschrijven kan tot en met 31 maart door een mail te sturen naar training@wolfsbosch..

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …