Super start van de MOVE Sportzomer

De MOVE Sportzomer is van start gegaan. Het onstuimige weer zorgde letterlijk voor een donkere wolk boven het Lidwinaveld, maar het enthousiasme van de vele kinderen lieten de ‘zon’ schijnen. Ruim 50 kinderen hebben zich kostelijk vermaakt tijdens het eerste evenement van de MOVE Sportzomer.

Het veld lag bezaaid met grote en kleine materialen waardoor de kinderen deel konden nemen aan uitdagende zeskamp spellen. Helaas moesten we vanwege de veiligheid (harde wind) de twee publiekstrekkers (stormbaan en buikschuifbaan) afzeggen. Deze hebben we verplaatst naar CampingFun (5 juli), zodat alle kinderen er toch nog gebruik van kunnen maken.

Woensdag 14 juni staat het trefbaltoernooi op het programma. Het leukste onderdeel van de gymles speelt de hoofdrol in een heus sporttoernooi. Super gaaf!

Volgende week staat het Voetbalfestijn op het programma kijk snel op onze website www.movesportwijzer.nl voor het promotiefilmpje en schrijf je snel in voor dit geweldige evenement en voor de andere evenementen (Olympische Vught en CampingFun)!

Alle evenementen van de MOVE Sportzomer zijn helemaal GRATIS! Houd ook onze facebookpagina (/MoveVught) in de gaten voor het laatste nieuws.

Kijk ook bij

Daphne Kessels nieuwe jeugdbestuurder Waterschap De Dommel

Daphne Kessels uit Best is op woensdag 3 juli benoemd tot de nieuwe jeugdbestuurder van …