‘Start to Run’ op zondag 4 september

Wil je de hardloper in jou ontdekken of herontdekken? Dan is Start to Run een perfect middel! Deze hardloopclinic is bedoeld voor starters en voor iedereen die al eerder is begonnen met lopen, maar dat om welke reden dan ook, niet heeft kunnen volhouden. Op zondag 4 september gaat deze bekende clinic weer van start in Vught.

Samen beginnen met hardlopen is gewoon leuker! Het programma is verantwoord opgebouwd, de trainingen zijn supergezellig en er wordt gelopen in de mooie omgeving van de Vughtse Heide.

Start to Run?
‘Start to Run’ is al sinds jaren een heel succesvol initiatief van de Atletiekunie, bedoeld voor de beginnende loper. Op 6 zondagochtenden wordt er getraind en de 7e zondag loopt iedereen een mooie ronde van 2 of 3 kilometer in de Vughtse natuur. In Vught wordt ‘Start to Run’ professioneel begeleid door Wim Akkermans, samen met een aantal ervaren, gediplomeerde trainers van Loopschool Wim Akkermans. Wim Akkermans: “Hardlopen is een unieke ervaring waarbij je geniet van de mooie, groene omgeving van Vught. Bovendien is hardlopen goed voor je fysieke én je mentale gezondheid.”
Kortom: enthousiaste en gekwalificeerde trainers, een verantwoord programma, een mooie omgeving, een gezellige groep mensen met één gemeenschappelijk doel. Dat zijn de ingrediënten van Start to Run. Op zondag 4 september kan ook jij meedoen met deze loopclinic. Er is tijdens de trainingen extra veel aandacht voor de balans in belasting/belastbaarheid, looptechniek en blessurepreventie.

Informatie en aanmelden
De trainingen in Vught vinden plaats vanaf het paviljoen van tennisvereniging Wolfsbosch, Zonneweilaan 20, op de zondagochtend om 10.30 uur. Aan een paar trainingen gaat een stukje relevante theorie vooraf, maar het grootste deel van de clinic is praktijk. Kijk voor meer informatie en de kosten op www.yakultstarttorun.nl. Jezelf aanmelden (locatie Vught vermelden) doe je ook daar. Meer informatie: Loopschool Wim Akkermans, www.loopschoolwimakkermans.nl, telefoon 06-40171421.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …