Sport- en cultuuraanbieders opgelet!

Ben jij al bekend met het Sjors Sportief en Sjors Creatief, hét stimuleringsproject voor sport en cultuur? Dit is een landelijk initiatief voor de basisschoolkinderen. MOVE Vught en Plaza Cultura geven dit project vorm in de gemeente Vught. En niet zonder succes! Bijna 600 kinderen hebben zich ingeschreven. Zij hebben deelgenomen aan 198 activiteiten die door 47 organisaties aangeboden zijn. Ook in het schooljaar 2019-2020 willen MOVE Vught en Plaza Cultura dit project voortzetten.

Sjors boekje
Aan het begin van het schooljaar krijgen alle, ruim 2500, kinderen van de basisscholen in Vught en Cromvoirt het gave Sjors boekje. In dit boekje staan alle activiteiten op het gebied van sport en cultuur die zijn aangemeld door de aanbieders. Wil jij jouw activiteiten ook in dit boekje hebben staan meld je activiteit dan aan via www.sportstimuleringnederland.nl.

Tekenwedstrijd
De voorkant van het boekje wordt gesierd door een mooie tekening. Er wordt een tekenwedstrijd gehouden en de winnende tekening schittert op de voorkant van het boekje Sjors Sportief / Creatief. Afgelopen jaar heeft Jazz-lynn van Kindcentrum de Leydraad gewonnen. Wie wordt dit jaar de winnaar? Stuur je tekening in voor 10 juni naar heleen@plazacultura.nl. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en school. Jouw tekening wordt op de website www.sjorsportief.nl gezet, waarna er gestemd kan worden. Let op: zorg dat je tekening in de lengte is gemaakt (staand), kleurrijk is en gaat over sport en cultuur.

MOVE Vught en Plaza Cultura
De buurtsportcoaches en de cultuurcoaches slaan de handen ineen om dit mooie stimuleringsproject ook in het schooljaar 2019-2020 in Vught aan te bieden. Mocht je vragen hebben over het project dan kunnen de sportaanbieders contact opnemen met buurtsportcoach Mike Wiersema (mike.wiersema@movevught.nl) en de cultuuraanbieders met Cultuurcoach Heleen Korthals (heleen@plazacultura.nl). Neem alvast een kijkje op www.sjorssportief.nl.

Kijk ook bij

Beginnen met Bewegen

Wil je graag extra begeleiding bij bepaalde sportactiviteiten of uitleg bij de beweegtoestellen bij jou …