Clinic van Jacco Eltingh op 17 september

Slotactiviteit Ballen voor Ballen toernooi Wolfsbosch

Ruim 300 deelnemers stonden van 24 juni t/m 2 juli op de tennisbaan tijdens het Ballen voor Ballen toernooi. Doel van het toernooi, dat voor de tweede keer succesvol werd gehouden, is zo veel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Naast het sportieve element werden er allerlei activiteiten rondom het toernooi georganiseerd om een zo hoog mogelijke opbrengst te behalen. Zo konden kinderen een privétennisles winnen door zoveel mogelijk sponsors te zoeken en konden zij tegen betaling kennismaken met Virtual Reality. Tevens werden er een bierproeverij, BBQ en veilingavond gehouden, waarvan de opbrengst eveneens naar KWF ging. Maar de klap op de vuurpijl was dat alle nummers 1 een clinic met Jacco Eltingh hebben gewonnen. Eltingh, die het KWF een zeer warm hart toedraagt, komt aanstaande zondag 17 september naar Vught. Die middag zal hij, samen met de andere professionele trainers van Wolfsbosch, de winnaars de fijne kneepjes van het tennissen leren.

Bezoekers welkom
De organisatie van het Ballen voor Ballen toernooi kijkt terug op een mooi en gezellig toernooi en is er trots op Jacco Eltingh zondag te mogen verwelkomen. Leden en niet-leden worden uitgenodigd een kijkje te komen nemen tussen 13.00 en 16.00 uur op het tennispark van Wolfsbosch. En … je kunt ook dan nog je steentje bijdragen: die middag worden de exclusieve ‘Ballen voor Ballen-toernooi sokken’ weer verkocht. Aan het einde van de dag wordt de definitieve opbrengst bekend gemaakt. Meer info over Tennisvereniging Wolfsbosch en haar activiteiten kun je vinden op Facebook (https://www.facebook.com/wolfsbosch/), Instagram https://www.instagram.com/tvwolfsbosch/ en de website wolfsbosch.nl.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …