De huidige bezetting

Revu ’78 40 jaar

Het Klaverblad besteedde 15 jaar geleden ruimschoots aandacht aan het 25-jarig jubileum van Vughts oudste recreantenvolleybalclub Revu ’78 (een afkorting van Recreanten Vught 1978). Deze maand bestaat die club 40 jaar en dat is wederom vermeldenswaardig.

Langer dan 35 jaar was het sportzaaltje aan de Molenvenseweg de geliefde thuisbasis. Maar sluiting hiervan dwong de club enige jaren geleden tot verhuizing naar een zaal van brede school ‘Het Kwartier’ in het Stadhouderspark.

Het ledenaantal lag meestal zo rond de vijftien. Momenteel telt de club zestien leden. Een aantal dat garant staat voor een gemiddelde opkomst van 12 enthousiaste volleyballers per wekelijkse trainingsavond. Mannen en vrouwen, want Revu ’78 is vanaf de oprichting een gemengde club, wat zeker heeft bijgedragen aan het lange bestaan.

Werd het 25-jarig jubileum destijds opgeluisterd met een verfrissend Revu ’78 witbier, dit jaar brengt de club een ode aan zijn eigen geschiedenis met een rijpe rode wijn, vernoemd naar hun favoriete sportzaal: ‘Château Molenven’.

Kijk ook bij

Pablo Larrazábal prachtige winnaar KLM Open

Pablo Larrazábal had op de laatste hole nog een toegift. Met een birdie sloot de …