Real Lunet start eigen voetbalacademie JG4IT

Het bestuur van SV Real Lunet wil verder professionaliseren en start vanaf augustus met een eigen Voetbal Academie onder de naam ‘Just Go 4 IT’.

De Voetbal Academie zal kwalitatief hoogwaardige trainingen bieden voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar. Kinderen die lid zijn van een andere vereniging, maar extra willen trainen, zijn natuurlijk ook welkom. De trainingen van 1,5 uur zullen worden gegeven onder leiding van gediplomeerde trainers met BVO-ervaring. Plezier en ontwikkeling staan bovenaan en JG4IT maakt niveaugroepen waarbij iedereen tot zijn recht komt. De bedoeling is om uiteindelijk oefenwedstrijden tegen BVO-teams te gaan spelen.

Kennismaken
Zaterdag 29 juni zal er ook een ‘profdag’ gehouden worden voor jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar om kennis te maken met de Voetbal Academie. De dag start om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Deelname kost 10 euro inclusief lunch. De Voetbal Academie-trainingen starten vanaf 14 augustus op woensdag, vrijdag en zondag, op de velden van SV Real Lunet. Opgeven kan via www.reallunet.nl of mail naar JG4IT@outlook.com. Wees er snel bij, want er geldt een maximaal aantal deelnemers.

Kijk ook bij

Oxalis 35+ dubbeltoernooi LTV De Merletten

De inschrijving voor het gezellige Oxalis 35+ dubbeltoernooi van LTV De Merletten is geopend! Het …