PH turnsters plaatsen zich voor de Regiofinale

Tijdens de onstuimige zondag mochten de turnsters van PH deelnemen aan de kwalificatie voor de regiofinale. Altijd spannend zo’n eerste wedstrijd. Waar sta je in het deelnemersveld? De dames hadden dan ook gezonde spanning en turnden allen een hele goede wedstrijd.

Lisa den Haak behaalde zelfs een mooie zilveren medaille bij de junioren, de zelfde categorie als Maartje de Werdt (8e) en Daphne Boers (10e). Met dit knappe resultaat hebben de dames zich geplaatst voor de regiofinale in Heeswijk Dinther.

Benthe Harmsen, Isis Verhoeven en Charlie Groenewoud kwamen eerder die dag al in actie in de categorie ‘Jeugd’. Tijdens de wedstrijd lieten deze dames goede oefeningen zien op de vier toestellen. In het eindklassement eindigde zij respectievelijk op de 6e, 13e en 14e plaats, waarmee ook zij zich plaatste voor de regiofinale op 20 en 21 maart.

Vind jij het nou ook leuk om te turnen? Of ben je nieuwsgierig naar Freerunnen, Space Turnen of Acrogym, kijk dan eens op www.ph.nl/gymnastiek/lesrooster.
Zit jij in groep 2, 3 of 4? Dan kun jij mee doen aan de turnclinic. Kijk hiervoor op www.sjorssportief.nl.

Kijk ook bij

Piramide houdt sponsorloop voor Dream4Kids

Op woendag 8 mei laten de bijne 340 jongens en meisjes van openbare basisschool De …