Oproep belangstellenden groep ‘zwemmen en bewegen’

Voor belangstellenden zijn er bij de groep ‘Zwemmen en bewegen’, op donderdagavond, nog diverse plaatsen vrij. Deze groep zwemt op donderdagavond van 19.30 tot 20.15 uur in zwembad LACO Vught, Maarten Trompstraat 32, dus daarna hebt u nog een avond voor de boeg.

De doelstelling is dat er op een gezellige maar vooral verantwoordelijke manier, onder leiding van een trainer, oefeningen worden uitgevoerd en baantjes worden gezwommen. Ieder op eigen niveau en naar eigen kunnen. De oefeningen zullen, zoals u zult merken, goed te doen zijn in het water, maar zullen zeker de eerste keren een dag later wat spierpijn opleveren. Maar het is zeker de moeite waard! Ook voor personen die liever in het ondiepe verblijven is dit geen probleem. Dan zwem je gewoon baantjes over de breedte van het bad. Er is ook een badlift aanwezig mocht je mindervalide zijn. Dat is voor deze groep geen enkel probleem. Het gaat om een gezellige groep zwemmers in de leeftijd tussen de 45 en 80 jaar.

Wil je uitproberen of het bij je past, ga dan gerust eens kijken of zelfs proefzwemmen. Geoefend zwemmer of niet, je bent welkom. Meer weten stuur een berichtje naar zeb@dommelbaarzen.com.

Kijk ook bij

Start nieuwe tennisseizoen T.V. Woburn op 3 april

Maandag 3 april gaat op Woburn het nieuwe tennisseizoen van start. De 6 gravelbanen met …