Nationale Schoolhockeycompetitie bij MOP

Op vrijdag 7 april houdt de Vughtse Mixed Hockey & Cricket Club MOP opnieuw een voorronde van de Nationale Schoolhockeycompetitie. Dit evenement is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Twaalf scholen
Naast MOP worden er op 44 andere locaties in Nederland voorrondes gehouden. In totaal doen er 700 teams mee aan dit evenement. Zij vertegenwoordigen 220 scholen. De competitie is verdeeld in vier categorieën: meisjes jong en oud én jongens jong en oud. MOP is dit jaar gastheer voor de categorie jongens en meisjes oud. Deelnemers zijn onder andere het ds Pierson College, het Sint jans Lyceum en het Stedelijke Gymnasium uit Den Bosch, het Elde College uit Schijndel en het Maurick College uit Vught. De teams strijden om een plaats in de landelijke finale die op vrijdag 2 juni in Amsterdam wordt gespeeld.

Bezoekers welkom
De deelnemende teams worden om 09.00 uur ontvangen. De eerste wedstrijden beginnen om 09.30 uur. De finales worden rond 15.00 uur gespeeld. Hockeyliefhebbers zijn de gehele dag welkom op Sportpark Bergenshuizen, de Bus 2 in Vught. Kijk voor meer informatie en actuele wedstrijdschema’s op de website.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …