Home / Nieuws / Sport / MOVE Sportzomer
Patisserie De Rouw

MOVE Sportzomer

Na het succes van vorig jaar organiseert Move Vught dit jaar de tweede editie van de MOVE Sportzomer. Een zomer lang super gave sportevenementen en -activiteiten.

De aftrap van de ‘MOVE Sportzomer’ is op 7 juni met hét succes van vorig jaar, de ‘Zeskamp’. Daarna volgen het ‘Trefbaltoernooi’ (14 juni) en het super coole ‘Voetbalfestijn’ (21 juni). Op woensdag 28 juni wordt in samenwerking met verschillende sportverenigingen ‘Olympisch Vught’ aangeboden. Het eerste deel van de MOVE Sportzomer wordt afgesloten met ‘CampingFun’ (5 juli). Deelname aan de MOVE Sportzomer is geheel gratis en voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. Alle evenementen vinden plaats op het veld aan de Lidwinastraat, met uitzondering van Olympisch Vught, dat wordt gehouden bij Prins Hendrik. Om deel te kunnen nemen aan de evenementen van de MOVE Sportzomer (eerste deel) moet je je wel inschrijven via de website www.movesportwijzer.nl. Fun2Move ZomerFun vormt het tweede deel van de MOVE Sportzomer 2017.

ZomerFun
Fun2Move ZomerFun is een bekend item op de kalender van MOVE Vught. Gratis sport- en spelactiviteiten in de eerste vijf weken van de zomervakantie. Dit jaar vinden ze plaats op de dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur op het Lidwinaveld. Jij bepaalt wanneer je komt en hoe lang je blijft en MOVE zorgt voor uitdagende activiteiten. De MOVE Sportzomer wordt mede mogelijk gemaakt door Fysiocompany Kortbeek en The Transfer Factory.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Inschrijven 22e bridgedrive Vught

De projectgroep van de Stichting Bridge Promotie Vught is druk bezig met alle voorbereidingen voor …