Maurick Dance Company schenkt geld aan stichting Tess tijdens jaarlijkse dansvoorstellingen

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni hebben 681 toeschouwers in het Forum van het Maurick College genoten van de drie dansvoorstellingen van de Maurick Dance Company. Hiervoor was het Forum speciaal omgebouwd tot een ware theaterzaal.

Op het enorme danspodium hebben alle 125 danseressen van de Maurick Dance Company, van jong tot oud, een spetterende dansshow neergezet. Het was een ware afwisseling van muziek, licht en dansstijlen: van ballet tot jazz en van Spaans tot modern.

Een reactie van één van de ouders:We hebben genoten en alle gasten waren verrast door de professionaliteit en diversiteit van de optredens (inclusief de muziek en outfits). Dit is echt vakwerk. De optredens zijn natuurlijk een kroon op het werk van de dansleerlingen en een ervaring om nooit te vergeten. Voor onze dochter is de Maurick Dance Company nu al één van de highlights van het Maurick.”

Maurick Dance Company schenkt geld aan stichting Tess

De Maurick Dance Company bestaat uit leerlingen van het Maurick College, leerlingen van groep 8 van de basisschool en uit oud-leerlingen van het Maurick College. Deze leerlingen zijn niet alleen bezig met dansen, maar hebben ook aandacht voor het goede doel. Zij hebben namelijk een flink bedrag ingezameld voor de stichting Tess. Deze stichting zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar ‘dolfijnondersteunde therapie’ mogelijk te maken. Tijdens de matineevoorstelling op zondag 25 juni heeft de Maurick Dance Company een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan Bregje van der Velden van de stichting Tess.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …