Laco daagt heel Vught uit!

Vught fitter maken. Dat is het grote doel van Laco sportcentrum Vught.  Om dat doel een stap dichterbij te brengen is Laco een opvallende campagne gestart. Op tal van plaatsen in Vught  kunnen inwoners leuke fittips tegen het lijf lopen. Tips die hen  aansporen om in beweging te komen.

Laco heeft de fittips met speciale krijtverf aangebracht in de buurt van bankjes, bushaltes en andere plekken. De krijtverf is niet schadelijk voor het milieu en verdwijnt vanzelf na verloop van tijd. Naast een bankje is bijvoorbeeld te lezen: “Kom van de bank en fitness je slank!” De actie is enerzijds een knipoog, anderzijds een aansporing om serieus aan je gezondheid te gaan werken.

Facebookactie
Als extra aansporing kunnen mensen ook iets winnen: een sportoutfit t.w.v. 100 euro. Om kans te maken moet je een selfie maken met een fittip en deze plaatsen op Laco’s Facebookpagina of naar Laco mailen.

Plezier is de basis
Volgens Laco staat sporten gezelligheid niet in de weg. José Lambregts, vestigingsmanager van Laco Vught: “Of mensen nu komen zwemmen of fitnessen, wij vinden het belangrijk dat ze er plezier in hebben. Als mensen met plezier bij ons sporten, dan komen de resultaten vanzelf. Als ze resultaten zien, motiveert dat om ermee door te gaan. Maar plezier is en blijft bij ons de basis.”

Aanmelden
Wil jij ook meewerken aan een fitter Vught en werken aan je eigen fitheid? Op www.laco.eu/fittips vind je meer informatie over de actie. Binnenlopen bij de Laco-vestiging in sporthal Ouwerkerk kan natuurlijk ook.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …