Jessica, Miranda, Antonello en Michelle Caliari, Iris en Bianca.

“Ik ben supertrots op mijn team”

Hart for her is alweer 12½ jaar in Vught gevestigd. Eigenaar Miranda Caliari dankt het succes aan haar fantastische team, de formule ‘30 minutes women only’, en de persoonlijke begeleiding. Van de ruim 300 leden is de jongste 15 jaar, de oudste 80. Het programma van ‘hart for her’ volg je om fit te worden én te blijven. Wie ook wil afslanken, kan tevens het PowerSlim voedingsprogramma volgen. Kijk voor meer informatie op samennaarslank.nl of hartforher.nl.

Door Maarten Kroese

’Hart for her’ zit in het pand aan de Baarzenstraat 21a, met een zee van ruimte voor de gewaardeerde leden. Anders dan in de grote sportscholen is hier veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Miranda: “Iedereen moet zich hier thuis voelen. Strakke jonge meiden, maar ook vrouwen met wat kilootjes te veel, getrainde en ongetrainde vrouwen. Een belangrijke taak is bij ons weggelegd voor de entertrainer, de centrale trainer met een tweeledige taak. Die een gezellig praatje voert, maar ook vakkundig de oefeningen ondersteunt. Heus, niet iedere trainer kan dat. Daarom ben ik zo trots op mijn team. Een vast en hecht team. Jessica en Michelle, mijn dochters, en Iris en Bianca. Allemaal gediplomeerde trainers. En niet te vergeten mijn echtgenoot Antonello. Ja, een man! Hij versterkt ons team als gediplomeerd Personal Trainer en traint de mannen wanneer ‘hart for her’ gesloten is.”

Fit worden en blijven
Miranda zorgt goed voor haar leden. Als ze bijvoorbeeld vijf of tien jaar lid zijn, krijgen ze een prachtig boeket. Nu, naar aanleiding van het koperen jubileum, krijgen alle leden een gerbera, een sierlijke bloem die geschilderd is op een van de wanden in de club. Miranda: “Mijn slogan ‘hart for her al 12 ½ jaar hart-stikke voor mekaar’ geeft precies aan hoe ik me voel.” Hart for her ondersteunt de dames om fit te worden én te blijven. “Zo organiseerden we na de kerstweken een back into shape periode, hetgeen we zeker gaan herhalen. Naast de sportactiviteiten wordt hier op woensdagavond ook Hatha Yoga gegeven door een ervaren docente.”

Veel leden zijn enthousiast over de combinatie van hart for her en PowerSlim. Fit blijven én afslanken. Een voedingsprogramma én aangepaste oefeningen, waardoor je veel vet verbrandt. Miranda: ”Wie nauwgezet het PowerSlim programma volgt, heeft áltijd resultaat! Kijk maar eens op samennaarslank.nl”.

Kijk ook bij

Beginnen met Bewegen

Wil je graag extra begeleiding bij bepaalde sportactiviteiten of uitleg bij de beweegtoestellen bij jou …