Hiphop lessen bij Lord Studio

Sinds de zomer van 2016 zijn de deuren van dansschool Lord Studio al open voor wedstrijdteams, maar sinds afgelopen september biedt Lord Studio ook lessen aan voor iedereen die hiphop wil leren dansen. Gevestigd in Sporthal De Hazelaar te Rosmalen wordt er drie avonden per week hard getraind door alle vier hun wedstrijdteams, maar de vrijdagavond staat inmiddels in het teken van de Teens Class en de Open Class.

In de Teens Class kan iedereen in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar kennis leren maken met het échte hiphop van nu. Docent Wesley van Zwam leert iedereen de tofste choreo’s en hierin komen verschillende hiphop stijlen aan bod. Wesley motiveert alle teens om steeds weer bij te leren tijdens deze gezellige maar uitdagende class. Wesley is ook trainer van het wedstrijdteam Redemption en danst zelf in het grootste wedstrijdteam Lord Knows. Van wie kan je het nou beter leren!?

Voor de wat meer gevorderde dansers is er de Open Class, welke open is voor alle leeftijden. Elke week wordt er een nieuwe choreo aangeleerd en wordt iedereen uitgedaagd het meeste uit zichzelf te halen en tot het uiterste te gaan. Hoofd choreograaf en –trainer van Lord Studio Leroy America geeft doorgaans deze Open Class. Naast Leroy staat er af en toe ook een andere docent voor de groep, wat de classes extra afwisselend maakt en hoe breder de kennis en het kunnen van iedere danser wordt.

Wil jij wekelijks het meeste uit jezelf halen, groeien en steeds weer nieuwe dingen leren op het gebied van hiphop? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles of vraag meer informatie op via info@lordstudio.nl. De Teens Class vindt iedere vrijdagavond plaats van 19:00 tot 20:00 en de Open Class vindt op diezelfde avond plaats van 20:00 tot 21:00. Houd Lord Studio’s Facebook en Instagram in de gaten voor toffe video’s, foto’s en nieuwtjes van hun wedstrijdteams, classes en dansers: @lordstudionl.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …