’Golfclub Vught’ doet mee met AH Sportactie

Op 23 september, 7 en 10 oktober zijn klanten van de Albert Heijn met een volle spaarkaart bij Golfclub Vught welkom om de sport te vinden die bij hen past. Voor Golfclub Vught is de AH Sportactie een mooie kans om hun sportactiviteiten in de spotlights te zetten en mensen te laten ervaren welke sport bij hen past.

Bij Golfclub Vught kunnen spaarders kennismaken met de golfsport. Zo hoopt Golfclub Vught meer golfers te verwelkomen. Op de genoemde dagen staat professional, Martin Groenendaal, op het complex klaar om jong en oud kennis te laten maken met de golfsport. Gedurende een uur kunnen AH klanten kennismaken met het afslaan en met het putten. Reserveren voor deze sportactiviteit kan met de actiecode via www.ahsportactie.nl.

AH Sportactie
Met de AH Sportactie kunnen klanten 3 weken lang bij alle 900 AH-winkels in Nederland sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Sporten kan tot en met 3 december (14 weken). Met een volle spaarkaart krijgen klanten t/m 1 oktober bij de kassa een actiecode waarmee ze via de website www.ahsportactie.nl op zoek gaan naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden. Daarnaast kunnen golfers een ‘greenfee’ voor Golfclub Vught winnen door mee te doen aan een prijsvraag in de vestigingen van Albert Heijn in Vught, Haaren, Oisterwijk, Boxtel, Sint Michielsgestel en Rosmalen (Molenhoek).

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …