Fusie Vughtse badmintonclubs

Na een aantal jaren samen te hebben gespeeld, zijn afgelopen maand badmintonverenigingen BC Smash en BC Vught gefuseerd tot Badminton Combinatie Smash Vught, of kort gezegd BCSV.

De fusie is voortgekomen uit een intensieve samenwerking en kwam door het dichtgaan van sportzaal Ouwerkerk in een stroomversnelling. Omdat beide clubs bij een andere competitiebond spelen (BBF en Badminton Nederland) was het nog even spannend of dit samengaan mogelijk was, maar de besturen van beide clubs hebben zich hierdoor niet laten tegenhouden.

Recreatief, competitie en jeugd
De nieuwe club BCSV is geschikt voor personen die graag competitie willen spelen, maar er zijn ook veel recreatieve spelers. Dus ook als je alleen recreatief wilt badmintonnen, ben je ook aan het juiste adres. De jeugd blijft een speerpunt in de nieuwe club. Er is altijd plek voor nieuwe enthousiastelingen.

Maandag, woensdag en zaterdag
Heb je interesse in badminton? Dan kun je altijd een paar keer vrijblijvend mee gaan spelen. BCSV verzorgt graag de shuttles en een leenracket. De volwassenen spelen op maandagavond en woensdagavond in de Martinihal. De jeugd traint op zaterdagmiddag in de Lidwinazaal en op woensdagavond in de Martinihal. Kijk voor meer informatie op de geheel vernieuwde website www.bcsv.nl

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …