Duikteam Nieuwerkerk wordt ‘Aquadivi’

NOB-duikteam Nieuwerkerk (Vught) en PADI-club Alcyone (Boxtel/Haaren) zijn gefuseerd  en gaan verder door het leven als Aquadivi.

Deze fusie is ontstaan vanwege het teruglopend aantal actieve leden bij zowel Duikteam Nieuwerkerk als Alcyone Diveteam. Het gevolg hiervan was dat het financieel steeds moeilijker werd om het hoofd boven water te houden. Beide verenigingen zochten de afgelopen jaren al eens naar andere clubs die openstonden voor een fusie. Nadat deze twee verenigingen in contact kwamen met elkaar, werd al snel duidelijk dat dit misschien wél tot een succesvolle samenwerking zou kunnen leiden. In april 2016 zijn de eerste gesprekken gevoerd. Daarbij  werd rustig afgetast hoe beide verenigingen de toekomst zien en is de samenwerking begonnen. Dit heeft geleid tot een daadwerkelijke fusie die recentelijk officieel is doorgevoerd. AQUADIVI is een gezellige en actieve duikvereniging met zowel PADI als NOB gebrevetteerde leden, met jeugd en volwassen leden. Elke vrijdagavond van 20.00-22.00 uur wordt er getraind in zwembad NLG het Dommelbad in Boxtel waarna er nog gezellig geborreld wordt in het clubhuis.

Wil je meer weten over deze club of heb je interesse in het volgen van een duikopleiding? Kijk dan eens op www.aquadivi.nl of neem contact op met het secretariaat via secretariaat@aquadivi.nl.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …