Good Moves: dansen voor het goede doel in de Speeldoos. (Foto: Hip in Beeld)

Dansen voor het goede doel

Ruim anderhalve week ná de Vughtse Dance Battle vindt er opnieuw een dansevenement plaats in theater de Speeldoos. Openbare basisschool De Piramide is daar woensdag 5 april te gast met Good Moves. Daarbij dansen leerlingen van de beide groepen 8 van de school voor een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Meesterkind. De kaartverkoop is in volle gang.

Good Moves kent opnieuw twee voorstellingen: de eerste om 19.00 uur, de tweede vanaf 20.30 uur. Beide keren is het programma identiek. Dat wordt dit jaar geopend door de winnaars van de Vughtse Dance Battle, de meiden van De Schalm, met hun act ‘Too cool for school’.  Zowel groep 8a als groep 8b van De Piramide haalt daarna alles uit de kast met een spetterend optreden. De klassen zijn al wekenlang hard aan het oefenen, ondersteund door het Maurick College. Het programma brengt verder optredens van de vaste gasten De Springplank, The Motion Creator en Shadow Force. Ook de Juveniles van Stars on Stage en de Maurick Dance Company laten op het podium zien wat ze allemaal in huis hebben.

Meesterkind
Dit jaar gaat de opbrengst van Good Moves naar de Stichting Meesterkind. Deze zet zich in voor ouders van kinderen met een aangeboren ziekte, syndroom of beperking. Meesterkind helpt bij het mogelijk maken van basisvoorwaarden voor het realiseren van aanpassingen, activiteiten ter bevorderen van kwaliteit van leven/plezierbeleving en voorzieningen realiseren bij instellingen die niet gefinancierd worden. Aan het eind van de tweede show wordt een cheque met de opbrengst overhandigd aan een vertegenwoordigster van Stichting Meesterkind. Kaarten voor Good Moves kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Speeldoos. Ze kunnen ook online worden besteld.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …