Cursus handboogschutterij ‘Buiten Verwachting’

Handboogschutterij ‘Buiten Verwachting’ is een kleine vereniging met grote ambities. De vereniging bestaat uit enthousiaste leden die zich inzetten om hun passie, het handboogschieten in Vught, onder de aandacht te brengen.

In samenwerking met MOVE Vught hebben zij al meerdere malen deelgenomen aan verschillende evenementen van MOVE, waarbij verenigingen voor de sportieve invulling zorgen op scholen. Onlangs hebben de leden voor de basisscholen de Leydraad, de Piramide en de Koningslinde schoolclinics verzorgd op hun eigen locatie, naast café-restaurant  Den Heuvel aan de Loonsebaan te Vught.

Aanmelden
Om mensen kennis te laten maken met de handboogsport organiseert ‘Buiten Verwachting’ twee cursussen. De cursus bestaat uit 8 lessen. Voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar vindt de cursus, die start 11 mei, plaats op de donderdag van 15.45-17.00 uur.  Ook voor jeugd v.a. 13 jaar en volwassenen is er een cursus. Deze wordt gehouden op woensdag van 18.30-19.45 uur en start op 10 mei. Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van de materialen van de vereniging, je hoeft zelf dus niets mee te nemen. De kosten voor 8 lessen, inclusief materiaal bedragen slechts  50 euro.  Aan de cursus zijn geen verplichtingen verbonden. Na afloop bepaal je zelf of je al dan niet lid wilt worden van deze gezellige vereniging. Schrijf je hier snel in. Er zijn per cursus nog 5 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie: infobuitenverwachting@gmail.nl.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …