Good Moves bracht bijna 4000 euro op voor Stichting Meesterkind (Foto: Ruben Ras)

Bijna 4000 euro voor Meesterkind

De twee dansvoorstellingen van Good Moves brachten vorige week woensdag een prachtig bedrag op voor het goede doel. Aan het eind van de tweede spetterende show in een goedgevulde Speeldoos konden de groepen 8 van OBS De Piramide een cheque van 3953 euro en 10 cent overhandigen aan Marieke Leenders-Van Hooft, bestuurslid van Stichting Meesterkind.

Good Moves is de jaarlijkse dansshow van groep 8a en 8b van De Piramide. De jongens en meisjes kiezen zelf elk jaar een goed doel uit. Dit keer was dat Stichting Meesterkind, de stichting die zich inzet voor kinderen met een aangeboren beperking én hun ouders. Los van de beide dansvoorstellingen in De Speeldoos werd er door de beide groepen op school een lunch geserveerd, waarmee ruim 600 euro werd opgehaald. Rondom de voorstellingen werden ook eigengemaakte cupcakes verkocht. Alle beetjes hielpen bij het tot stand komen van opnieuw een fraai bedrag.

Zombies
De dansvoorstellingen brachten, naast het vakantiefeest van groep 8a en de zombies van groep 8b, nog zes groepen op het podium. Het programma werd geopend door de winnaars van de recente Vughtse Dance Battle: de meiden van De Schalm. Daarnaast haalden ook The Juveniles en Shadow Force van Stars on Stage, The Motion Creator uit Vlijmen, groep 8 van De Springplank en de Maurick Dance Company alles uit de kast. Het publiek genoot met volle teugen van het spektakel, dat aan elkaar gepraat werd door Ton de Kort. Directeur Louise Strijk van OBS De Piramide mocht aan het eind van de tweede show de opbrengst bekend maken, in het bijzijn van alle dansers. Meesterkind gaat dit geld inzetten voor noodzakelijke aanpassingen en ondersteuning bij ouders van een kind met een beperking. De stichting is nog op zoek naar projecten die zich hiervoor lenen. Contact leggen kan via de website.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …