BFF-toernooi voor meiden

Na een succesvolle samenwerking tussen MOVE Vught en Zwaluw VFC, waardoor drie geweldige schoolvoetbaltoernooien konden worden gespeeld, staat er nog een toernooi op de agenda. MOVE en Zwaluw houden woensdag 17 mei het BFF toernooi, Best Football Friends.

Dit toernooi is een initiatief van de provincie Noord-Brabant, om het EK Voetbal voor vrouwen en in het bijzonder het meidenvoetbal te promoten. Het EK wordt gehouden in Nederland, waarbij Tilburg en Breda onder andere de speelsteden zijn. Met het initiatief probeert de provincie lokale partijen te bewegen om dit toernooi lokaal te organiseren. En dat werkt!

Meedoen?
Wil jij meedoen aan dit toernooi, schrijf je dan snel in. Ben je geboren tussen 1 juni 2002 en 31 juli-2007 dan kun je je inschrijven via www.bfftoernooien.nl. Ben je geboren tussen 1 augustus 2007 en 31 december 2009 dan moet je je inschrijven via www.movesportwijzer.nl . Alle informatie is nog eens na te lezen op www.movevught.nl . Spreek met je vriendinnen af en schrijf je in! Individueel inschrijven kan ook, de organisatie probeert dan voor jou een team te zoeken.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …