Bezorg mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke sportdag

Stichting Super-G organiseert in de Regio ’s-Hertogenbosch een geweldig evenement voor mensen met een verstandelijke beperking. De Vughtse Sportclub Prins Hendrik en MOVE Vught organiseren op zondag 21 mei, tijdens deze Super-G dag, het atletiekevenement.

Zowel Prins Hendrik als MOVE Vught staan erom bekend dat zij zich inzetten voor doelgroepen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen sporten. Dit is natuurlijk ook regionaal bekend, waardoor het niet verwonderlijk is dat Prins Hendrik door Super G is benaderd en heeft zij op haar beurt MOVE gevraagd om dit evenement samen op te pakken.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en wordt alles uit de kast getrokken om er een geweldig evenement van te maken. Op de dag zelf maken de beide organisaties graag gebruik van vrijwilligers die zich op enige wijze betrokken voelen bij de doelgroep (mensen met een verstandelijke beperking), Prins Hendrik en/of MOVE Vught. Het geeft u gegarandeerd energie en voldoening als u het enthousiasme van deze sporters ziet. En dat mede mogelijk gemaakt door uw inzet!

Het evenement vindt plaats op zondag 21 mei. Uw inzet duurt van 11.00 – 15.30 uur en vindt plaats op het Atletiekcomplex van Prins Hendrik, te Vught. Geef uw interesse door via info@movevught.nl, ook voor al uw vragen.

Deelnemers
Tijdens dit spetterende atletiek-evenement in Vught komen onder andere de onderdelen verspringen, sprinten, kogelstoten en speerwerpen aan bod. Het evenement start om 12.00 uur en duurt 15.00 uur. Ieder half uur kunnen deelnemers deelnemen aan de verschillende onderdelen. Er is eerst ruimte om te oefenen onder begeleiding van gespecialiseerde trainers van Prins Hendrik. Daarna kunnen de deelnemers een persoonlijk record neerzetten en deze proberen te verbeteren.  De dagrecords worden genoteerd en aan het einde van het evenement worden de winnaars per onderdeel bekend gemaakt.  Echter zal de ‘Olympische gedachte’ overheersen; “meedoen is belangrijker dan winnen”. Wil je meedoen? Klik dan snel op deze link. Via deze link kunnen ook verenigingen en zorginstellingen hun leden/cliënten aanmelden.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …