Jacob Tiellemans (links) en Ted Smets, Lid van verdienste

Basketbalvereniging Octopus heeft nieuw bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 juni heeft de Vughtse basketbalclub EVBV Octopus een nieuw bestuur gekozen. Ted Smets is na 6 jaar voorzitterschap afgetreden en benoemd tot Lid van Verdienste van de club. Dankzij zijn inzet de afgelopen jaren is de club financieel weer gezond, in ledenaantal gegroeid met 50% en klaar voor de volgende stap.

Het nieuwe bestuur zal worden geleid door 2 voorzitters in een duorol: Sophie van Biljouw en Jacob Tiellemans. Zij zullen samen met de nieuwe secretaris Anne Wilsens, nieuwe penningmeester Bas Huijbregts en hoofd van de Technische Commissie Roel Bekkers het nieuwe bestuur vormen. De komende jaren zullen in het teken staan van het versterken van het credo van Octopus: ‘part of the family’. Met name in de jeugd groeit het ledenaantal en het aantal betrokken ouders groeit daarmee ook sterk. De club maakt zich er sterk voor dat iedereen zich welkom voelt en met plezier komt basketballen.

55 jaar
Het komend jaar staat in het teken van het 11e lustrum: EVBV Octopus wordt 55 jaar. De vereniging viert daarom het komend seizoen verspreid over het jaar een aantal feestjes. Jacob Tiellemans: “We gaan er samen met onze leden, oud-leden en vrienden van de club een mooi seizoen van maken!”

Kijk ook bij

Hennepkwekerij met 300 planten in huis Vught

De politie heeft maandag na een melding een hennepkwekerij gevonden in een huis aan de …