Avondvierdaagse Vught

De negentiende editie van de Vughtse avondvierdaagse gaat op dinsdag 7 juni van start. Het belooft een sportief, gezond en vooral gezellig evenement te worden. De basisscholen in Vught strijden om de wisselbeker voor de school met relatief de meeste deelnemers. Vele anderen in Vught e.o. verheugen zich alweer op vier mooie wandelingen.

Er wordt op dinsdag, woensdag en vrijdag gestart vanuit het clubhuis van Prins Hendrik op de atletiekbaan aan de Sportlaan 1 in Vught. Donderdag wordt er begonnen bij het clubhuis van Real Lunet aan de Kikvorsch 1 op sportpark Bergenshuizen. Iedere avond wordt er een andere route gelopen door en rondom Vught. Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden, 5 of 10 km. De wandelroute van 5 km gaat over verharde wegen zodat ook rolstoelgebruikers en ouders met een buggy kunnen deelnemen.

Starten
Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur. De laatste deelnemers zijn rond 21.00 terug bij het vertrekpunt. Onderweg is er een rustpost waar de deelnemers een versnapering krijgen. Bij aankomst worden de deelnemers muzikaal onthaald. Tijdens de intocht op de laatste avond worden de deelnemers in de bloemetjes gezet. Hebt u de smaak inmiddels te pakken, schrijf dan in en geniet van de Vughtse avondwandelvierdaagse.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …