De Blarenborrel deelnemers 2016

2e Blarenborrel Vughtse lopers Nijmeegse 4-daagse

Afgelopen week trokken vier avonden wandelaars door Vught voor de avondvierdaagse. Maar ook tijdens de Nijmeegse 4-daagse die over 5 weken begint, is Vught altijd nadrukkelijk aanwezig. Vorig jaar werd op de zaterdag na de 100e Nijmeegse 4-daagse voor het eerst een ‘blarenbabbel’ gehouden op. Wegens succes wordt dat dit jaar herhaald, op zaterdag 22 juli vanaf 14.00 uur bij Allescafé De Gereghthof op het Marktveld in Vught. 

Na voltooiing van de Nijmeegse 4-daagse 2017 kunnen Vughtse wandelaars weer hun verhalen en ervaringen uitwisselen op een gezellige borrel. Want na vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te hebben gelopen, is er voldoende om over na te praten. Dat bleek vorig jaar wel, toen er circa 25 Vughtse lopers op de eerste blarenborrel afkwamen. Waaronder lopers die voor het eerst meeliepen tot lopers die al vijftig keer hadden gelopen.

De blarenborrel is een idee van Marc van der Bruggen en werd vorig jaar door hem georganiseerd samen met Wim Akkermans, Orrin Akkermans en Toine van de Ven. Dit jaar nemen Bas Buiteman, Jordy Akkermans, Marc van der Bruggen en Toine van de Ven de organisatie op zich. Ze hopen dat er dit jaar nog meer Vughtse lopers langskomen om samen terug te blikken op de vierdaagse week. Want Vught is altijd goed vertegenwoordigt in Nijmegen. Met vele wandelaars, maar ook met muziekgezelschappen die op vrijdag de wandelaars muzikaal inhalen op de Via Gladiola.  Tijdens de blarenborrel zal ook Avulo FM aanwezig zijn om verslag te doen van de ervaringen van de Vughtse lopers. Burgemeester Van der Mortel heeft ook toegezegd om langs te komen. Het belooft daarmee weer een gezellige ‘after-party’ te worden na de Nijmeegse vierdaagse week.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …