Vrijwilligers gevraagd vervoersdienst

Bint zoekt op korte termijn vrijwilligers die interesse hebben in de vervoersdienst voor ouderen in Sint-Michielsgestel/Den Dungen. Deze vervoersdienst is bedoeld voor ouderen die geen beroep kunnen doen op buren, familie of kennissen. Het is de bedoeling dat zij worden gebracht naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de huisarts, de kaartclub, familie of het koor. Ouderen kunnen zo blijven meedoen in de maatschappij en behouden hun zelfstandigheid. Dit maakt voor hen een wereld van verschil.

Er wordt inmiddels steeds meer gebruikgemaakt van de vervoersdienst en met name in deze vakantietijd kan Bint nog wel wat chauffeurs gebruiken. Als vrijwilliger vervoer je de oudere met de eigen auto en je krijgt hiervoor een onkostenvergoeding van € 0,30 per km. Dit wordt rechtstreeks verrekend met degene die wordt vervoerd. (Met een minimumbedrag van 1 euro.) Inzittenden-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering zijn geregeld via een collectieve vrijwilligersverzekering die Bint heeft afgesloten.

Spreekt dit initiatief je aan of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Bint via 073-5515432 of info@bintwelzijn.nl.

Kijk ook bij

Stichting Ouderen Samen 15 jaar!

In 2009 werd de stichting Ouderen Samen in Vught opgericht door een aantal actieve senioren …