Home / Regio / Den Dungen / Vrijwilligers gevraagd vervoersdienst
Patisserie De Rouw

Vrijwilligers gevraagd vervoersdienst

Bint zoekt op korte termijn vrijwilligers die interesse hebben in de vervoersdienst voor ouderen in Sint-Michielsgestel/Den Dungen. Deze vervoersdienst is bedoeld voor ouderen die geen beroep kunnen doen op buren, familie of kennissen. Het is de bedoeling dat zij worden gebracht naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de huisarts, de kaartclub, familie of het koor. Ouderen kunnen zo blijven meedoen in de maatschappij en behouden hun zelfstandigheid. Dit maakt voor hen een wereld van verschil.

Er wordt inmiddels steeds meer gebruikgemaakt van de vervoersdienst en met name in deze vakantietijd kan Bint nog wel wat chauffeurs gebruiken. Als vrijwilliger vervoer je de oudere met de eigen auto en je krijgt hiervoor een onkostenvergoeding van € 0,30 per km. Dit wordt rechtstreeks verrekend met degene die wordt vervoerd. (Met een minimumbedrag van 1 euro.) Inzittenden-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering zijn geregeld via een collectieve vrijwilligersverzekering die Bint heeft afgesloten.

Spreekt dit initiatief je aan of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Bint via 073-5515432 of info@bintwelzijn.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

PERRON-3 opent digitaal podium voor jong en oud

Op de Facebook- en YouTube-kanalen deelt PERRON-3 foto’s en filmpjes van lokaal talent. Heb jij …