Start Zomerschool 2017

Dit jaar staat de ‘Zomerschool’ in Vught  in het teken van ´Weet je nog wel…´. De deelnemers maken kleine en grote uitstapjes terug in de tijd. ABZ en Ouderen Samen zorgen weer voor een programma met leerzame, sportieve, culturele en gezellige activiteiten voor senioren uit Vught en Cromvoirt.

Van 30 juni tot en met 17 augustus staan er 31 activiteiten gepland. Er is dus weer volop keuze: Van historische wandelingen door Vught tot een dagtocht naar Paleis Soestdijk en van een bezoek aan de Monumentenwacht tot het maken van een mooie illustratie. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met de ‘Smaak-ontdekkingstocht’ of ‘Lunchen met groenten en kruiden uit eigen tuin’. De opening van de Zomerschool zal dit jaar plaats vinden op dinsdag 4 juli om 14.00 uur. Je kunt je hiervoor gratis inschrijven.

Het volledige programma van de Zomerschool staat in de brochure Zomerschool 2017. Deze brochure is behalve bij ABZ ook op te halen bij de bibliotheek, de Rode Rik, het gemeentekantoor en WZC Theresia of Huize Elisabeth. De digitale versie kun je bekijken op de websites van ABZ en Ouderen Samen. Aanmelden kan met het inschrijfformulier dat in de brochure zit. Het ingevulde formulier kun je sturen naar ABZ in gebouw Rozenoord, St. Elisabethstraat 1-B, 5261 VK Vught.  Inschrijven kan ook via de website van ABZ. Voor meer informatie kun je kijken op www.ouderensamen.nl of www.abzvught.nl of bellen met telefoonnummer 073-6572000.

Kijk ook bij

Stichting Ouderen Samen 15 jaar!

In 2009 werd de stichting Ouderen Samen in Vught opgericht door een aantal actieve senioren …