‘Samen koken’ in Sint-Michielsgestel, wie doet er mee?

Najaar 2017 gaat Bint samen met de GGD van start met een initiatief in Sint-Michielsgestel genaamd ‘Samen Koken’. In Berlicum dit initiatief reeds opgestart en dit was een groot succes.

De activiteit ‘Samen koken’  bestaat uit ± vijf wekelijkse bijeenkomsten en is bedoeld voor senioren (60+) die interesse hebben in gezond koken, meer sociale contacten willen of hun kennissenkring willen uitbreiden en die woonachtig zijn in Sint-Michielsgestel en omstreken.

De deelnemers (± tien personen) koken en eten met elkaar een gezonde en goedkope maaltijd.

Om dit initiatief te starten zoeken we ook vier of vijf enthousiaste vrijwilligers die wekelijks (met z’n tweeën) op donderdag van 15.30 tot 19.30 uur de activiteit willen begeleiden.

Voor de locatie, keukenmaterialen en recepten wordt gezorgd.

 

Dus…

Vind je het leuk om (gezond) te koken, heb je affiniteit met de doelgroep en ben je beschikbaar op het genoemde tijdstip? Wacht dan niet langer en meld je aan als vrijwilliger.
Vind je het fijn om meer mensen te ontmoeten, gezellig samen te koken en te kletsen met buurtgenoten? Meld je dan aan als deelnemer.

Dit kan per mail aan info@bintwelzijn.nl of telefonisch op 073 – 5515432.

Gezien de startdatum willen we medio september bijeenkomen om de details te bespreken, dus aanmelden graag voor 25 september 2017.

Voor meer informatie kan je contact opnemen per mail met Vera Meijer v.meijer@bintwelzijn.nl

Kijk ook bij

Stichting Ouderen Samen 15 jaar!

In 2009 werd de stichting Ouderen Samen in Vught opgericht door een aantal actieve senioren …