Gezond en gezellig ouder worden

Op verschillende plekken in Vught zie je het straatbeeld veranderen met beweegtoestellen. Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Maar het heeft niet alleen een positief effect op de lichamelijke gezondheid, het heeft nog meer positieve effecten.

Je zit lekkerder in je vel, doet sociale contacten op en creëert voorwaarden om langer zelfredzaam te zijn. Belangrijke punten voor iedereen, maar zeker voor senioren. Dat is de reden dat MOVE Vught de Belangenvereniging Senioren Vught (BSV) heeft benaderd om samen te werken. Ook de BSV wil al haar leden – en vrienden, familie – de mogelijkheid bieden kennis te maken met de beweegtoestellen in Vught. Op die manier doe je, onder begeleiding, kennis op over de oefeningen die je daar kunt doen en ervaar je hoe fijn het is om te bewegen en hoe leuk het is om dat samen met anderen te doen.

Samen bewegen
BSV en MOVE bieden daarom samen in de maand juni beweegactiviteiten aan bij de beweegtoestellen in het Stadhouderspark (nabij Prins Hendrik, Sportlaan 1, Vught). De activiteiten vinden plaats op dinsdagochtend van 10.00-11.00 uur op 7, 14, 21 en 28 juni.

Aanmelden
Wil je op één of meerdere dagen meedoen? Meld je dan aan per mail (info@movevught.nl), telefonisch via 06-45796883 of door een briefje in de brievenbus te doen van ‘Ons Home’ aan de Esschestraat 18a te Vught. Vermeld daarop naam, telefoonnummer of mailadres en op welke datum je wilt komen. Deelname aan deze beweegactiviteiten is geheel gratis.

Kijk ook bij

BSV-Vught biedt hulp bij belastingaangifte

Vanaf dinsdag 5 maart is het mogelijk uw belastingaangifte over het jaar 2023 te laten …