Zonder vlooien geen vlooienmarkt

De Grote Gestelse Vlooienmarkt wordt gehouden op zondag 11 juni  tussen 10.00 en 16.00 uur in manege De Aula, aan de Schijndelseweg 4b te Sint-Michielsgestel.

Gratis parkeren kan op het Petrus Dondersplein. Vanaf dit Plein is er een gratis pendel van en naar de vlooienmarkt. Zoals altijd komt de totale netto opbrengst ten goede aan de jeugd van de kern Sint-Michielsgestel.

Heb je goederen die  de Grote Gestelse Vlooienmarkt mag verkopen?
Er zijn een aantal dagen waarop je de goederen kunt komen brengen. Je kunt ze ook aanmelden, dan worden ze opgehaald. Je krijgt als vlooieninbrenger een lot voor de loterij. Vlooien aanmelden kan telefonisch bij Jan-Hein 073-5515923 of op de website: www.gestelsevlooienmarkt.nl

Vlooien brengen
Je kunt de verkoopbare goederen brengen op de volgende zaterdagen tussen 09.00 en 13.00 uur bij manage de Aula aan de Schijndelseweg op zaterdag 20 mei en zaterdag 3 juni en op de vrijdagavonden tussen 19.00 en 22.00 uur op 19 mei, 2 en 9 juni (laatste mogelijkheid). Op de website vind je ook het formulier om je aan te melden als vrijwilliger. Doen!

Kijk ook bij

Blijf fit in de zomervakantie

Helaas stoppen veel beweegactiviteiten in de zomerperiode. Walking Sports Den Dungen echter niet, want juist …