Volop activiteiten in De Rode Rik

De vakantieperiode zit er bijna op. Vanaf 5 september a.s. kan iedereen op dinsdagmiddag in De Rode Rik terecht om samen een spelletje te doen, voor een praatje, een kopje koffie of om even de krant te lezen. U bent van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom. Ouderen Samen biedt u een gezellige middag aan. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

 Er is materiaal om te schaken en te dammen maar ook speelkaarten en rummikub zijn aanwezig. U mag ook uw eigen spel meebrengen! Vrijwilligers van Ouderen Samen zijn aanwezig. In september is er geen begeleiding voor bridgen. Men kan zelfstandig met viertjes komen bridgen.

Schaken en begeleid bridgen
Schaken is een spel dat u steeds méér zal boeien naarmate u het meer doet. Leden van de schaakvereniging De Vughtse Toren leren, spelen of oefenen vanaf 5 september met u het spel. Vanaf 14.00 uur helpen ervaren schakers u op weg. Voor schaakborden, schaakstukken en zo nodig schaakklokken zorgt de schaakvereniging. Geen kosten voor deelname.

Het begeleid bridgen door Bridgepromotie Vught begint op 3 oktober. U bent welkom met vaste bridgepartner of zonder partner. De begeleiding is in handen van ervaren bridgers. Het speelniveau is wisselend: er zijn ervaren bridgers maar ook bridgers met een beginnersniveau. Inschrijven vanaf 13.30 uur; start bridgen vanaf 13.45 uur.

Belangstelling?
Kom vanaf dinsdag 5 september a.s. meedoen in De Rode Rik, Van Sonstraat 49a in Vught. U bent elke dinsdagmiddag welkom maar het is niet verplicht om elke week te komen. De kosten voor deelname aan het bridgen zijn vanaf 3 oktober € 1,50 per persoon per keer. De overige activiteiten zijn gratis. Consumpties voor eigen rekening.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …