Een gemoedelijke club, waar je gewoon even binnen kunt lopen

Tafeltennissen bij JCV

In Vught heeft tafeltennisvereniging JCV op sportief vlak voor iedereen wel iets te bieden. Jong en oud kunnen hier naar hartenlust tafeltennissen. Bijna elke dag kan er gespeeld worden in de zaal aan de van de Pollstraat 3A. Recreatief gewoon voor de lol, zonder te hoeven presteren of competitie. Serieus trainen of vrij spelen, het kan allemaal.

Tafeltennissen bij JCV is bovendien niet duur. Een jeugdlid betaalt slechts 50 euro per jaar.  Aan de jeugd wordt in groepen professionele training gegeven. De mooie eigen speelzaal zorgt ervoor dat er professioneel gespeeld kan worden. Op zaterdag speelt het eerste team tegelijk met de jeugd voor de competitie. Op vrijdagavond spelen de andere teams thuis in competitieverband. JCV is een open vereniging. Iedereen is welkom om naar de wedstrijden te kijken.

Trainingstijden
Maandag 18.30-20.00 uur, jeugdtraining alle leeftijden; maandag 20.00-22.00 uur vrij spelen senioren, dinsdag 20.00-22.00 uur senioren en oudere jeugd,  gevorderden competitiespelers; woensdag 18.30-20.00 uur jeugdtraining alle leeftijden; woensdag 20.00-21.30 uur training senioren; vrijdag 09.30-11.30 uur  50+ senioren, vrij spelen met onderlinge recreatieve wedstrijden met een gezellige koffiepauze.

JCV is een heel gemoedelijke club waar je gewoon even binnen kunt lopen. Ga een keertje meedoen. Shirtje, sportbroek en gympen en je bent klaar. Een batje kun je lenen. Voor meer informatie zie de site www.jcvvught.nl of stuur een mailtje naar  secretariaat@jcvvught.nl of bel met Lineke Kooyman, voorzitter JCV: 06-36158539.

Open dag 8 oktober
Noteer vast in je agenda, zondag 8 oktober is er een open dag van 11.00 tot 14.00 uur waarbij iedereen welkom is om binnen te lopen, kopje koffie of thee te drinken en kennis te maken met de club. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een balletje te slaan.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …