Nu inschrijven voor braderie en vlooienmarkt Gemonde

Op maandag 5 juni (2de Pinksterdag) is er weer een grote braderie en vlooienmarkt in Gemonde met meer dan 120 kramen respectievelijk standplaatsen. De markt vindt plaats in het centrum van het dorp Gemonde van 10.00 tot 17.00 uur.

Er is een grote variatie aan stands en marktartikelen waaronder nieuwe en gebruikte goederen, curiositeiten, etenswaren enz. Dit jaar heeft voetbalvereniging Irene gezorgd voor diverse hele leuke activiteiten waar jeugd en volwassenen aan mee kunnen doen. Deelname aan deze activiteiten zijn in de entreeprijs inbegrepen.

Nieuw
Voor de kinderen is er o.a. een hele leuke attractie. Aan het eind van de Akkerstraat wordt een terrein gecreëerd waarop 5 verschillende springkussens staan. Dit terrein is afgebakend en toezicht is aanwezig.

Afhankelijk van het weer zal rond 15.00 uur in café de Schuif zanger en entertainer Kapalone uit Gemonde op de jaarmarkt voor een  spetterend optreden zorgen. Entree voor personen boven de 12 jaar is 1,50.

Aanmelden
Een aanmeldingsformulier voor kraamhouders is te verkrijgen door een mail te sturen. U krijgt dan de reglementen en aanmeldingsformulier per mail toegestuurd. De kraamprijs is 25 euro per kraam, inclusief 5 euro borg. De verkoop van eten en drinken is niet toegestaan! Met vragen kunt u terecht bij Bas Kooreman.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …