’n Zomer Vol, een uniek samenwerkingsproject

Samen met familie, vrijwilligers en studenten zorgt zorgorganisatie Cello ervoor dat het voor veel mensen in de regio een zomer vol leuke ontmoetingen en gezellige activiteiten wordt!

Ondersteund door 20 ‘netwerkstudenten’  zijn mantelzorgers, vrijwilligers én professionals van Cello aan de slag gegaan om voor de zomermaanden juni, juli en augustus een activiteitenprogramma samen te stellen. Voor cliënten, hun familie en vrienden, maar net zo goed voor andere mensen die van een leuke activiteit houden. Er werd een greep gedaan uit  alle evenementen voor iedereen: naar de kermis in je eigen dorp, naar een kunstmarkt of een voorstelling in een open luchttheater. En daarnaast is er in heel de Cello-regio een zeer gevarieerd aanbod ontwikkeld aan festivals, sportactiviteiten, kook- en creatieve workshops, muzikale optredens  en nog veel meer! En niet alleen de cliënten van Cello, maar ook hun vrienden, buren, familie, dorps- of stadsgenoten  zijn daar van harte welkom.

Cello streeft ernaar de rol van mantelzorgers en vrijwilligers –zij staan voor de informele zorg- in het leven van cliënten te vergroten. Op steeds meer plekken bij Cello is het samenspel tussen formele en informele zorg normaal geworden. Als mantelzorgers, vrijwilligers en de professionals van Cello goed samenwerken, komt dit de cliënten ten goede. Het project ’n Zomer Vol is daar een mooi voorbeeld van. Voor meer informatie en het programma van ’n Zomer Vol. Ga naar de website van Cello www.cello-zorg.nl en zoek op ‘zomervol’, of ga naar de Facebook pagina.

Kijk ook bij

Jeroen Bosch Ziekenhuis start pilot tegen versnipperde poliklinische zorg

(Ingezonden mededeling) Niet langer van polikliniek naar polikliniek voor bezoeken aan diverse medisch specialisten, maar …