MOVE Vught biedt veel mogelijkheden om actief te zijn

Graag willen wij jullie informeren over de activiteiten die bij MOVE Vught de komende tijd op het programma staan.

Heeft u vragen dan kun je contact opnemen met MOVE Vught via, info@movevught.nl. Meer informatie is ook te vinden op onze website  en op Facebook en Instagram.

Sportcafé, vrijdag 23 februari
Een uitgelezen kans om als vrijwilliger (trainer, commissielid, bestuurslid) op een informele wijze in contact te komen met vrijwilligers van andere verenigingen. Het doel van deze avond is dat mensen elkaar beter leren kennen. Hieruit kan onder andere voorvloeien dat er gezamenlijke uitdagingen worden aangepakt, plannen worden gesmeed samen te gaan werken en kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via info@movevught.nl. De avond vindt plaats op de werklocatie van MOVE Vught, het Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’(Brabantlaan 1, Vught) start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Special Voetbalteam Vught, 1 maart
Het Special Voetbalteam Vught gaat vanaf 1 maart weer buiten trainen, op de velden van Real Lunet. Dit team voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking traint op donderdag van 19.30-20.30 uur op de sportvelden van Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught). Ben jij 15 jaar of ouder en wil je een keer met dit team mee trainen? Kom dan een keer langs bij de training of stuur een mailtje naar de trainster, Thea Kokshoorn (thea¬_kokshoorn@hotmail.com).

Vughtse Dance Battle, zondag 18 maart
Voor het vijfde jaar op rij wordt de Vughtse Dance Battle georganiseerd. Een heuse danswedstrijd tussen de scholen uit Vught en Cromvoirt. De kinderen die zich hebben opgegeven zijn om dit moment volop aan het oefenen, onder leiding van de dansdocentes van StarsOnStage. Op zondag 18 maart vindt de show plaats in Theater de Speeldoos, te Vught. Binnenkort start de kaartverkoop, waarbij ouders van de deelnemende kinderen de eerste kans hebben om kaarten te kopen. Wanneer er kaarten overblijven worden deze in de vrije verkoop verkocht.

MOVE Academy (start nieuwe blok) dinsdag 20 maart
Er staat wederom een nieuw blok MOVE Academy op het programma, welke start op dinsdag 20 maart. In samenwerking met verschillende verenigingen biedt MOVE Vught de MOVE Academy aan. In blokken van vier weken wordt een bepaalde sport aangeboden voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8. Deelname is gratis. Je moet je echter wel aanmelden. Aanmelden kun je doen via de website van MOVE Vught www.movevught.nl. Hierop is ook meer info te vinden.

Beweegactiviteit voor Ouderen, dinsdag 20 maart
MOVE Vught organiseert in samenwerking met Ouderen Samen een beweegactiviteit voor ouderen. Op dinsdag 20 maart zijn de ouderen welkom in de gymzaal ‘Hertog van Brabant’, te Vught. We bieden twee programma’s aan. Het ene programma start om 15.00 uur en het tweede om 15.30 uur. Mensen bepalen zelf of ze aan het eerste, tweede of aan beide programma’s deelnemen. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon aansluiten. Binnenkort volgt meer informatie.

Cromvoirt Sportief, woensdag 28 maart
Voor de tweede keer dit schooljaar wordt Cromvoirt Sportief georganiseerd. Dit is een leuke en sportieve middag voor de kinderen van Kindcentrum de Leydraad. Dit initiatief is een samenwerking tussen de werkgroep ‘Jeugdmiddagen Battle Axe’, Kindcentrum de Leydraad en MOVE Vught. De kinderen uit Cromvoirt ontvangen binnenkort meer informatie.

Kijk ook bij

Daphne Kessels nieuwe jeugdbestuurder Waterschap De Dommel

Daphne Kessels uit Best is op woensdag 3 juli benoemd tot de nieuwe jeugdbestuurder van …