Jeu-de-boulestoernooi speciaal voor recreanten

De zomervakantie is voor de meeste mensen wel achter de rug. Wie weet heb je deze vakantie zelfs ook nog jeu de boules gespeeld op een camping. Of misschien heb je op de Bossche Parade in juli nog wat meegepikt van het EK pétanque. Helemaal in Franse sfeer houdt jeu-de-boulesvereniging ’t Dupke op zondag 4 september het Zegenwerptoernooi.

Vooral liefhebbers uit Sint-Michielsgestel en omliggende plaatsen worden uitgenodigd om nog even het vakantiegevoel vast te houden en mee te doen aan dit gezellige toernooi. Een ideetje voor een mooi dagje uit voor het gezin of met familie en vrienden? Alle leeftijden zijn welkom! Er is weliswaar gelijktijdig ook een toernooi voor wedstrijdspelers, maar voor de recreatieve spelers is er een apart toernooi, die in een eigen poule alléén spelen tegen andere recreanten. Dat is wel zo sportief.

Met een knipoog
Het Zegenwerptoernooi is te typeren als een krachtmeting met een knipoog. In een sfeervolle ambiance wordt ruimte geboden om elkaar vooral sportief te ontmoeten. Een goede, ontspannen sfeer en gezelligheid staan daarbij voorop. Mocht het zo zijn dat je geen eigen boules hebt? Geen probleem, er zijn op de club boules die ter beschikking kunnen worden gesteld. Wel even van tevoren laten weten.

Inschrijven
Er worden vier wedstrijden gespeeld in doubletten. De inschrijfkosten zijn voor recreatieve spelers 5 euro per persoon, te voldoen bij aanmelding vóór 10.30 uur. De wedstrijden voor de recreanten beginnen om 11.00 uur.Inschrijving kan tot uiterlijk 1 september telefonisch bij Karen van Grinsven (06-42781826) of per e-mail naar wedstrijdsecr@dupke-jeudeboules.nl. Meer informatie is te vinden op www.dupke-jeudeboules.nl.

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …