Inzameltijden voor Jeep rommelmarkt

Zondag 25 maart houdt de Jeep voor de 49e keer haar jaarlijkse grote rommelmarkt.

Hebt u artikelen die u af wilt staan voor deze markt zoals boeken, kleding, schoenen, tassen, speelgoed, lampen, elektra, huishoudelijke artikelen, serviesgoed, pannen, gereedschap, fietsen, platen, poten, vazen, schilderijen, lijsten, curiosa enz., belt u dan naar de Jeep rommelmarktlijn 06-26597016. Op vrijdagavond 23 maart worden de spullen dan bij u opgehaald. Ook kunt u op zaterdag 24 februari, 3, 10, 17 en 24 maart van 13.00 tot 16.00 uur rommelmarktspullen afgeven bij de clubgebouwen van Scouting Jeep Vught-Zuid aan de Bergenshuizenseweg 4 (vanaf manege ‘De Vughtse Hoeve’, tweemaal rechts, eerste gelegenheid links). Met uitzondering van witgoed (koelkasten e.d.), ski’s en skischoenen, computers, elektronische orgels, tv’s, naai- en typemachines en zonnehemels, is alles wat nog heel is en als tweedehands verkocht kan worden welkom.

Meubels worden niet opgehaald. Wel kunnen deze, mits nog goed verkoopbaar, op een van bovenstaande inzamelmiddagen gebracht worden.(Géén bankstellen, grote fauteuils, ‘bouwpakket’-kasten, bedden, ledikanten en matrassen.)

De markt wordt gehouden op het eigen terrein van de Jeep (vlakbij Sportpark Bergenshuizen) en duurt van 11.00 tot 16.00 uur.
De opbrengst is bestemd voor het jeugdwerk van de Jeep in Vught. Meer informatie over de Jeep en de markt is te vinden op: www.jeep-vught.nl.

Kijk ook bij

Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. …