Inschrijving Avond4daagse Vught gestart

Voorzitter André Henskens: “Gelukkig gaat het wandelevenement voor onze vele jeugdige wandelaars van de basisscholen, ouders en overige wandelaars dit jaar weer door! Deze editie duurt van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni. De voorbereidingen zijn al enige maanden in volle gang.”

Alle scholen hebben inmiddels een mail ontvangen voor de inschrijving per school en er zijn al veel reacties. Natuurlijk zijn er ook voorverkoopadressen om de inschrijving voor iedereen mogelijk te maken. Dit jaar zijn de volgende ondernemers bereid gevonden als voorverkoopadres op te treden: Dit of Dat, Kempenlandstraat 3a; Brasserie Onder Ons, Moleneindstraat 21; Marinus Mode, Marktveld 54 en Germa Zonwering, Helvoirtseweg 128. De kosten bij voor-inschrijving zijn 5,50, bij inschrijving na 11 juni 6 euro. Belangrijke tip: maak gebruik van de voorverkoop om de wachttijd te beperken op de eerste dag bij het inschrijfbureau. Omdat bij aanvang van de eerste avond ook de startkaarten worden uitgedeeld, zal het dan erg druk zijn. Bij deelname voor een ‘dagmedaille’ op woensdag op het Zorgpark van Reinier van Arkel is het mogelijk om in te schrijven op die locatie bij het startbureau. Kosten: 3 euro.

Startlocaties
De startlocaties dit jaar zijn: dinsdag bij Sportpark Prins Hendrik om 18.30 uur, waarbij burgemeester Van de Mortel het startschot zal verzorgen. Woensdag is de avond4daagse te gast op Zorgpark Voorburg, start bij de Stenen Hut om 18.00 uur. Donderdag zijn de wandelaars voor de eerste keer te gast bij Zwaluw VFC, start om 18.00 uur en vrijdag weer op Sportpark Prins Hendrik, start om 18.00 uur. Op de sluitingsdag zullen de wandelaars met muziek worden binnengehaald. Elke avond moet de laatste wandelaar om 21.00 uur binnen zijn. André Henskens: “Zorg dat je op tijd aan een startbewijs komt, want de signalen geven aan dat we dit jaar een recordaantal wandelaars mogen verwelkomen! Het zou jammer zijn als je dit wandelevenement onder auspiciën van de KNWB zou missen. Er is ook een geheel vernieuwde site waar veel onderwerpen op staan. We willen graag dit jaar foto’s gaan maken tijdens de start en onderweg op de mooie routes. Die foto’s gebruiken we alleen voor de site.” Kijk gerust eens op de vernieuwde site.

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …