IJzeren Man Zwemrace

Op zondag 10 september 2017 houdt zwemvereniging ‘de Dommelbaarzen’ de zesde editie van de IJzeren Man Zwemrace Vught, gesponsord door Alga-HR. De voorbereidingen zijn in volle gang om dit sportevenement te realiseren in het heldere water van de IJzeren Man.

Voor de zesde keer wordt er een openwaterwedstrijd gehouden in de IJzeren Man in Vught. Vorig jaar ontbrak de wedstrijd op de kalender van de KNZB, omdat de nieuwe aanbouw veel vergde van de vrijwilligers. Daarentegen is de locatie nog mooier geworden om een dergelijk evenement te huisvesten.

De organisatie probeert wederom een gevarieerd programma aan te bieden. Ga de strijd aan met de elementen en zwem een afstand met verschillende andere deelnemers. Dit is de kans om in een veilige omgeving jezelf te testen in het water. Er zijn zowel afstanden voor wedstrijdzwemmers als voor beginners en geoefende zwemmers. De afstanden lopen op van 250 meter tot 5 kilometer. De wedstrijd is voor jong en oud. Kinderen mogen meezwemmen onder begeleiding.

U bent van harte welkom mee te doen. Wilt u meedoen, kom op 10 september naar de IJzeren man. Voor meer informatie kunt u naar de website van de Dommelbaarzen: www.dommelbaarzen.com.

Kijk ook bij

Tot 24 juni inschrijven voor Rondje Kermis

Dinsdag 9 juli verzorgt Cello weer het Rondje Kermis, een rondgang over de Vughtse Kermis …