Groepsuitjes Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught

Sinds kort organiseert Hotel Van der Valk ’s-Hertogenbosch-Vught groepsuitjes vanaf 27,50 euro per persoon. Met als doelgroep bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, personeelsverenigingen en familie-uitjes. Pluspunten van deze locatie zijn ondermeer het gratis parkeren, de centrale ligging en natuurlijk de mogelijkheid om te lunchen, dineren en/of te overnachten.
 
Voor veel Bosschenaren en Vughtenaren zullen de uitjes bekend in de oren klinken: een vaartochtje langs de Bossche Vestingwerken, een bezoek aan het Nationaal Monument Kamp Vught, het beklimmen van de St. Jan, een workshop Bossche Bollen maken en een heuse Escape Room op Fort Isabella. Het organiseren van een van deze uitjes voor een groter gezelschap vergt vaak veel tijd. Dan is het prettig als een professionele partij het werk uit handen neemt.
 
AANBOD
General Manager Peter Raaijmakers: “Het organiseren van groepsuitjes vanuit ons hotel was een idee dat al een tijdje bij ons speelde. Voor de gast tijdbesparend en gezellig. Onze Event & Meeting Planners stelden een uitgebalanceerd aanbod van groepsuitjes samen, geschikt voor diverse groepen. Van toegevoegde waarde is de mogelijkheid om een persoonlijk pakket op maat samen te stellen. Elk uitje is er een op zich! Tevens is er één aanspreekpunt voor de activiteiten, vervoer en horeca wat alles heel overzichtelijk houdt. De gast geeft zijn wensen aan en wij doen de rest. Een pré voor onze vele internationale gasten maar natuurlijk ook voor de mensen uit deze omgeving en gasten die aansluitend hier blijven overnachten.
 
LIGGING
Qua ligging scoort Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught hoog in alle reviews. De nabijheid van het aantrekkelijke en bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch, de beeldschone fietsomgeving van Het Bossche Broek en De IJzeren Man alsmede de nabij gelegen uitvalswegen en het station. Tevens is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Raaijmakers: “Wat niet iedereen weet is dat je vanaf de restanten van Fort Anthonie, op 500 meter gelegen van ons hotel, direct naar de stad kunt varen. Verder kunnen wij onze gasten een shuttleservice bieden waarbij de gast de auto gratis op onze parkeerplaats kan parkeren en de Taxiservice de gast voor slechts 5 euro per taxi naar de binnenstad van ’s-Hertogenbosch brengt, maximaal 4 personen per taxi.”

DOELGROEPEN
De groepsuitjes zijn bedoeld voor uiteenlopende doelgroepen, zowel voor zakelijke als  privé aangelegenheden. U kunt hierbij denken aan een educatief, sportief en cultureel uitje. Uiteraard horen een bedrijfsfeest, groepsuitje of familiedag ook tot de mogelijkheden. Raaijmakers: “Vanzelfsprekend beginnen en eindigen alle tochtjes bij ons hotel met koffie, gebak, lunch, borrel en/of diner. Van der Valk is en blijft tenslotte een multifunctioneel horecabedrijf.”
 

Kijk ook bij

Naam Wasserij De Spuistroom terug in de Uilenburg

Sinds 21 juni 2024 is de originele ‘Eerste steen’ uit 1949 terug op het terrein …