Fort Isabella verwelkomt nieuw horecaconcept Osteria Ciao Bella en Pannûkoek

Fort Isabella blijft volop in ontwikkeling. Het concept van een nieuwe samenleving wordt steeds meer werkelijkheid en de realisatie is in volle gang. Fort Isabella is dan ook verheugd met de komst van Osteria Ciao Bella en Pannûkoek.

Kirsten Gieben en Laurens Jongenotter gaan samen dit avontuur aan. Kirsten als gezicht van Pannûkoek en Laurens als dat van Osteria Ciao Bella. “Osteria Ciao Bella waar de Brabantse bourgondische gezelligheid samensmelt met de Italiaanse liefde en passie voor goed eten, drinken en samenzijn. Het restaurant voor een echte Italiaanse aperitivo. Met collega’s na het werk, met vrienden en familie. Waar je geniet van een cappuccino met brioche, een goede lunch en waar je je ’s avonds waant in het pittoreske Taormina met de eerlijke gerechten uit de
Siciliaanse keuken. Op zondag met je gezin, familie of vrienden “pranzare” en geniet je van een gezellige en smakelijke Sundaybrunch aan lange tafels zoals de Italianen dat doen.” Het is een ontmoetingsplek voor de ondernemers en bewoners van Fort Isabella en bezoekers van het terrein uit Vught, ’s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Kirsten over Laurens: “Laurens is charmant, nonchalant en ontwapenend met een uitstekend gevoel voor gastvrijheid waarin hij de gast telkens weer verrast. Zijn passie voor Italiaans eten, mensen en ondernemerschap brengt hij samen bij Osteria Ciao Bella. Hij weet ieder bezoek tot een heerlijke beleving te maken.”

In Pannûkoek sta jij centraal. Combineer bewust lekker smullen met gezelligheid en inspiratie. Waar je ’s middags en ’s avonds geniet van een lekkere verantwoorde pannenkoek en kinderen natuurlijk meer dan welkom zijn. Bij Pannûkoek combineren we de “oud-Hollandse pannenkoek met stroop en spek” met een meer “bewuste en gezonde leefstijl”. Pannûkoek is niet zomaar een pannenkoekenrestaurant.

Voor jong en oud organiseert Pannûkoek diverse workshops en activiteiten die je inspireren. Op woensdagmiddag bijvoorbeeld kidsyoga en meditatie op het grasveld naast het restaurant. Op
vrijdagmiddag verandert de hoek van het restaurant in een filosofisch kindercafé. Laurens over Kirsten: “Kirsten is de ideale combinatie van een warme, liefdevolle gastvrouw en een energieke snelle verbinder met oog voor de “hele mens”. Bij Pannûkoek combineert ze haar liefde voor de horeca en gastvrijheid met haar passie als life-coach. Bij Kirsten kom je tot rust… of ga je energieker weg dan je gekomen bent.”

Fort Isabella
Fort Isabella creëert met betrokkenheid, energie en passie een unieke samenleving, waar wonen, werken, recreatie en educatie op een logische manier samenkomen. “Deze jonge ondernemers passen uitstekend bij ons gedachtegoed en concept: het zijn echte Isabellisten”, aldus Tjeerd Saatrube van Fort Isabella. “Wij zijn blij met deze invulling van de horeca, omdat het twee verschillende concepten zijn die goed aansluiten bij onze bezoekers en bewoners. En ook omdat ze actief mee zullen werken aan de verdere realisatie van onze samenleving, zoals bijvoorbeeld het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.”

Verduurzaming van gebouw 4
De komende maanden wordt het pand aangepast en deels verduurzaamd. Zo komen er in het gehele pand nieuwe kozijnen, isolerend glas (ook geluid) en wordt de verdiepingsvloer geïsoleerd. De grote verduurzamingsslag, zoals uitgevoerd in de gebouwen waar de Veterinaire Specialisten en Buro Lubbers zich gevestigd hebben, zal over een paar jaar plaatsvinden. Kom relaxen, genieten en laat je verrassen op deze plek vanaf 1 september!

Kijk ook bij

Hoogtepunt voor G-sporters in Nederland op 2 juni

Op zondag 2 juni vindt het Super-G-toernooi plaats, het grootste multi-sportevenement in Nederland. De deelnemers …